Тревис Фимелл - раст

Травис Фиммел - познати аустралијски глумац иМодел. Његов рад је нераскидиво везан за одређене жанровске филмове (Тхриллер и акциони филм), где је обављао улогу јаких и храбрих људи. Може се поменути као примери таквих филмова: ". Тарзан" "Тхе Викингс", "Звери", "Варцрафт", Захваљујући филм-слика, која се повезују једног глумца са публиком, они се често поставља се питање, шта је раст у Травис Фиммел?

Кратка биографија Травис Фиммел

Травис Фиммел рођен 15. јул, 1979 уАустралија, на месту које смештен на фарму својих родитеља. Будућност глумац је био најмлађе дете у породици, има два старија брата. Његово детињство је уско повезан са радом на фарми.

Први прави страст Фиммел постао је игра фудбала. Он је заиста повезан са њиховом будућем фудбалској каријери, па чак и играо за репрезентацију у Мелбурну. Али повреда прецртана своје планове.

Тада младић, преселио се у Америку инемогуће је направити каријеру у моделирању. То је промовисан успешно ушушкан случај. Чињеница да Фиммел идем у теретану, заједно са агентом, који га је подстакао да покуша руку у овој области. Тако, Тревис успешно глумио у рекламној Цалвин Клеин. Истовремено, он предузима прве кораке као глумца, али је повучен у "Тарзан" серије. Треба рећи да је филм стекао популарност међу публиком.

Висина и тежина Травис Фиммел

Током своје каријере, Травис Фиммел глумиоу више од 20 филмова, где је заробљен у сликама храбрих јунака, па чак и брутално. Да би их поново, и изгледа добро на екрану, морали смо одређене физичке параметре да је глумац је великодушно обдарени по природи.

види
  • Травис Фиммел и његова супруга
  • Лични живот Травис Фиммел
  • Раст Каили Миноуг

Травис Фиммел има висину изнад просека - 183 цм, а тежак глумац око 86 кг.

Тревис Фимелл у младости

Тревис Фимелл воли спортску начин живота

Тревис Фимелл позира као модел

Тревис Фимелл најупечатљивији гледаоцима из ТВ серије Тхе Викингс, која је трајала неколико сезона

Тревис Фимелл у одраслом добу

Тревис Фимелл у мушки слику током снимања филма Тхе Викингс

Травис Фимелл познат као глумац и модел

Каријеру Фимелл Тревис је почео као учешће глумца у серији Тарзан

Тревис Фимелл добио успех у моделирање индустрији због својих параметара и светлим изгледом