Еван Петерс раст

Примио је надарени млади глумац Еван Петерсвелика слава након улоге у серији "Америчка хоррор прича". Сада активно развија своју каријеру и уклања се у неколико играних филмова.

Биографија Евана Петерса

Еван Петерс рођен је 20. јануара 1987. Од малих ногу, дечак је сањао да постане глумац (иако је Еван једном признао да је овај сан повезан са жељом да се упознају са Олсеним сестрама које су биле веома популарне) и активно радило на остварењу свог циља, дјелујући и дјелујући као модел.

То је фотограф, у којем је учествоваоЕван, препоручио је да види талентованог агента за младе, а он је, заузврат, понудио Евану уговор за сарадњу. После тога, младић се преселио у Лос Ангелес са својом мајком, која је увек подржавала тежње њеног сина и почиње да осваја глуме.

Једно од најистакнутијих раних дела Евана Петерса било је улога у независном филму "Савинг Адам", за који је глумац добио награду "Пролазе године" на филмском фестивалу у Фениксу.

После овога, Еван се појавио у бројнимсерије и деловала као подршка улога у филмовима, а публика га је заиста препознала након главне улоге у филму "Пипетс" 2010. године. Затим је следила звездана "америчка грозна прича", као и слике у пуној величини "Адулт Ворлд", "Лист" и "Кс-Мен: Даис оф тхе Паст".

Висина, тежина и старост Евана Петерса

Сада Еван Петерс има 29 година и он је једанод најперспективнијих америчких глумаца. Његове улоге у оба серијала и у великом биоскопу високо цењене су и гледаоци и критичари. Младић сасвим сигурно гради каријеру и успе да учествује у неколико филмских и телевизијских пројеката за годину дана.

види
  • Еван Петерс је геј?
  • Емма Робертс и Еван Петерс поново су ангажовани
  • Мали раст Емме Робертс - није препрека младој звезди

Многи, знајући за прошлост глумачке прошлости, питају сеПитање је колико је порастао Еван Петерс. У његовом портфељу појављују се сљедећи подаци: висина - 180 цм, тежина - 70 кг. Заиста, приметно је да је глумац сасвим висок и да има витку физику. Нарочито се може видети на фотографијама Еван Петерса у пуном расту. Дакле, његова бивша девојка, Ема Робертс, једва је набавила Евана до рамена без пете, а висина је 157 цм.

глумац Еван Петерс

Еван Петерс у пуном расту

Еван Петерс у серији америчке хоррор приче

Еван Петерс у филму Савинг Адам

Еван Петерс у филму Пеопле Кс Даис оф тхе Паст

Еван Петерс у филму Пипетс

Еван Петерс је започео своју каријеру као модел

тежински глумац - 70 кг

раст Евана Петерс 180 цм