Кание Вест раст

Сваком обожаватељу ове или оних славнихХоћу барем мало ближе свом идолу: да научим тајне биографије, детаље о личном животу, најмањих детаља, па тако пажљиво скривају звезде. Гледајући кроз призму плавих екрана, људи се често питају које параметре имају уметници и глумци.

Међу тим селебретисом био је музичарКание Вест. Познат је амерички рап артист, који је у рекордном издању издао шест врло успешних албума и добио је двадесет једну награду Грамми. Започео је свој звездани пут, компоновао је песме за друге извођаче, касније почео да производи, и коначно, дошао је до соло каријере, која је као резултат била плодна.

Раст и тежина Кание Веста

Често се то дешава у биографским подацимауказује намјерно неистините информације о параметрима познатих личности. У већини случајева, раст је превисок, а тежина је подцењена, што доводи до приближавања фигура идола идеално.

Упркос чињеници да има Кание Вестпропорционалне форме, није одмах могуће сазнати који раст има. У неким изворима, бројка је 177 цм. Ако копате мало дубље, испоставља се да је раст Каниеја у ствари само 173 цм тежине од 70 кг. И западни навијачи чак тврде да чак и не стигне до овог знака. У знак подршке овим речима биле су фотографије Запада иду уз рапера Јаи-З, чија је висина 187 цм. На овим снимцима, Кание изгледа стварно нижи од објављених података.

Ипак, уметник је тешко сложеноко. Поред тога, његова супруга Ким Кардасхиан има висину од 159 цм, ау пару изгледају веома хармонично. А за музичку каријеру, као што су већ многи доказали, ове бројке уопште нису битне.

Кание Вест у сукњи

Кание Вест и Јаи-З чији је раст 187 цм

Кание Вест и Ким Кардасхиан чији раст износи 159 цм

Кание Вест и Амбер Росе чији раст износи 175 цм

Кание Вест на позорници

Кание Вест са кратким растом

Кание Вест је направио успешну музичку каријеру

Кание Вест са својом супругом и супругом

Кание Вест са статуетом МТВ ВМА