Раст јеннифер лопеза

Амерички суперстар музички Олимпус,Страстна и секси плесачица, талентована филмска звезда, продуцент и модни дизајнер, успешна бизнисмена и једноставно неодољиву лепу жену, дивна мајка шармантне двоје деце је о њој, о Јеннифер Лопез. За све своје тежак радни опсег, увек изгледа савршено, има снажан и здрав изглед, прекрасну и атрактивну фигуру.

Постати особа

Јеннифер Лопез је рођена 1969. године и одраслаБронкс, једна од најсиромашнијих подручја Њујорка. Већ пет година девојчица је радила на себи и сопственом развоју, сваки дан после школе је неуморно радио кореографије и пева у специјализованим установама. Касније, активно се бави спортском начину живота, тенис, софтбол и редовне посете теретани. Убрзо свакодневни досадан оптерећење почео да даје жељене резултате. Параметри њене фигуре, чак и мало повећање Јеннифер Лопез купио танак и веома женствене димензије, јер не без разлога да је она тада дат надимак «Ла Гитара», што у преводу са шпанског значи гитару.

Јеннифер Лопез на тренингу

Џенифер Лопез води активан животни стил

Јеннифер Лопез на плажи

Признавање и успех

Од 1990. године започет је тежак и упорни путУспон Јеннифер у шоу бизнис. И већ 1997. године награда је пронашла свог хероја, њену сексуалност и природну љепоту, у комбинацији са беспријекорном издвојеном фигуром, препознате су као јавно популарне часописе. Дакле, према магазину "Људи", она је на листи 50 најлепших људи на планети. Прошло је мало времена и овде је јавно признање и успјех 2001. године, али већ је према магазину "ФХМ" означена као најсрећнија жена. А ово је само мали део њеног грандиозног успеха.

Шминка Јеннифер Лопез

Лепота Јеннифер Лопез

Луксузна слика Џенифер Лопез

Пхотосхоот Џенифер Лопез

Јеннифер Лопез у плавој хаљини

Џенифер Лопез изгледа одлично

Сецрет Сецретс од Џенифер Лопез

Тренутно, за одржавање идеалног обликау својим пуним 46 година активно се бави спортом, сваког дана - четири сата води здрав начин живота и користи уравнотежено осам оброка дневно. Њени атрактивни параметри 90-58-96 отишли ​​су у титанско дело иу комбинацији са њеном природном љепотом, тежином и висином, Јеннифер Лопез изгледа веома секси и хармонично. Коришћење ципела на високом штитнику на вашој слици даје огроман ефекат. У пуном расту, Џенифер Лопез изгледа прилично елегантна лепота.

види
  • Дзхеннифер Лопес и Алекс Родригес: нови детаљи из живота звезда у новом интервјуу
  • Дзхеннифер Лопез хода на Хамптонсу са Алексом Родригесом и децу
  • Француски одмор Дзхеннифер Лопез и Алекса Родригеса

Према званичним подацима, висина јој је 164 цм, а њена тежина -55 кг. Она је такође потпуно Дзхеннифер Лопез воли да каже да је њена висина је 167 цм, она нема на мршавост природе, али није дебео, уопште - нормално, и, наравно, као и мушкарци и жене покушавају да га имитирају.

фигура Џенифер Лопез

Јеннифер Лопез на одмору

Слатка Јеннифер Лопез

Јеннифер Лопез у фармеркама

Јеннифер Лопез у свакодневном животу

Лепота Јеннифер Лопез

Џенифер Лопез на црвеном тепиху

Вечерња слика Џенифер Лопез

Вечерња хаљина Јеннифер Лопеза