Висина и тежина дизел вина

Нису све звезде биле прелепе и шармантне из детињства. Тако је било са Вин Диеселом.

Марк Синцлаир Винцент, и ово је име ВинаДизел у детињству, рођен је у Њујорку 18. јула 1967. године. Одрастао је у сиромашној породици, где је моја мајка радила као психотерапеут, а мој отац радио је као директор театра. Упркос чињеници да Вин воли фудбал и бејзбол, због потешкоћа с финансијама његови родитељи нису имали прилику да купе карте за утакмице. Једина приступачна забава за породицу је ишла у биоскоп и разговарала о гледаним филмовима. Одатле је љубав филма.

Вин Диесел у свом детињству био је изузетно стидљив инесигуран дечко. Разлог за то је био висок раст и прекомерна осетљивост. Чак је добио надимак "црв". Вин Диесел је био коврчав и апсолутно није успео са девојкама. Постајући тинејџер, Вин је озбиљно размишљао о свом изгледу и почео да активно похађа теретану. Након неког времена, обука је донела очекивани резултат. Невероватан дечак по имену Марк се претворио у привлачног младог човека. Добио је посао као избацивач у локалном клубу, где му је био надимак Вин Диесел. Од тада, младић је почео да брије главу и стекне добро познато лице.

Његова страст за глумом почела је од 11 година, када је прво добио улогу у позоришту. И ради постајања глумца у Холивуду, чак и напустио колеџ.

Која је висина Вин Диесел?

Један од разлога зашто је глумац постигао огромануспех у биоскопу био је његов лик бруталног мачо, који је мало вероватно да ће никога оставити равнодушним. Параметри наведени у биографији Вин Дизел у доби од 46 година је импресивна: висина - 183 цм, тежина - 102 кг, груди - 132 цм, бицепси 46 цм, струк - 87 цм Овај објашњава зашто, у већини случајева је изабран на улогу хероја. .

Захваљујући својој атрактивној цртици са широкимрамена и груди, експресивна рељефа, Вин Диесел оставља за собом већину мушкараца његовог узраста. Али глумац је остварио овај резултат само кроз сталан рад на себи. Обука посјећује најмање 3 пута недељно. Вежбе имају за циљ развијање мишића у грудима, леђима и ногама. У осталим данима, Вин врши јогу и истезање. Посебно место узима дијета. Глумац користи храну богату влакном и протеинима.

У основи Вин Диесел у тренингупридржава се старе традиционалне школе бодибуилдинга, којој додају и друге врсте вежби у зависности од циља. Природа тренинга зависи од предстојеће улоге. На пример, за филм "Фаст анд тхе Фуриоус" Диесел максимално повећава телесну тежину. За улогу у "Три Кс-је", где је играо екстремни херој, глумац је био више ангажован у мобилним спортовима.

Али тек недавно 48-годишњи глумац, отац троједјеца, пуцали су новинари на непривлачан начин. Фотографије су снимљене када је глумац пушио на балкону хотела у Мајамију. Слике јасно показују такозвани пивски стомак. Само је лењир о томе ништа говорио. Неко је повезивао вишак тежине са годинама, неким - са љубављу на пиво или брзу храну, а неки су чак и успјели кривити на свим Пхотосхоп-у. По његовом повратку у Њујорк, Вин Диесел није могао одолети да коментарише ове кадрове. Да би доказао своју одличну личност, глумац је поставио своје нове фотографије у друштвене мреже са затегнутим стомом и критиковао све осуђене. А најновији подаци о расту и тежини Вин Диесел остају непромењени.

види
  • Цхарлизе Тхерон појавио се на премијери "Фаст анд Фуриоус 8" у рукама Вин Диесел
  • Вин Диесел и Дуане Јохнсон су се свађали, завршавајући радове на "Форсаге 8"
  • Вин Диесел је сакупљао 100 милиона претплатника на Фацебооку

У сваком случају, глумац не би требало да буде превишеда бринемо, јер су га многи навијачи подржали напротив, изражавајући мишљење да Вина са физичком обуком неће бити тешко повратити бивши облик у најкраћем могућем року.

Вин Диесел у младости

Вин Дизел у свакодневном животу

Вин Диесел са својом породицом

Диесел Вине Битссеп

Вин Дизел у теретани

Вин Диесел на премијери Форсаге 5

Вин Диесел у филму Тхе Цхроницлес оф Реедицк

Вин Диесел се опоравио

Последње фото Вине Диесел после теретане