фигура Меган Фок

Власник једног од највећих завидних личностимеђу савременим звезда је Меган Фокс. Женски витка и грациозна. Од ње и дише женственост и поверење. Зато од самог почетка своје каријере, глумица је постала пример имитације за многе. Други разлог за популарност појаве Меган Фокс, била је чињеница да је у више наврата показала своју савршену фигуру затегнути без пхотосхоп. Упркос чињеници да је глумица је класификован као тајанствен и мистериозне звезда Меган појавио често на плажи у купаћем костиму. Упоређујући њену слику у слободно време са професионалним фотографијама у доње рубље, долазе на одушевљење због недостатка разлике. С обзиром на чињеницу да Меган имао два сина са малом разликом у годинама и глумица сама ближе ознаке на 30 година, заиста имају мисли о могућем магије.

Меган Фокс облик параметри доста завидни,јер је његова висина је 162 центиметара и тежак само 52 килограма. Упркос ниског раста, глумица танка тела. Његове пропорције су 87-61-87. Иако је, према Меган сама, у струку, достиже тек нешто више од 50 центиметара. И то озбиљно доводи у питање истинитост извора, даје детаље о опцијама слици Меган Фок. Заиста, недавно је нова улога за глумице био у стању да стегну корсет до 46 центиметара.

Типе Меган Фок цифре

Слика Меган Фокс безбедно може да одреди врстукрушка. Ово указује уским рамена, дуге струка, покраћи дно и заобљен облик глумице бутине. Можда ће многи збуни ову изјаву. Заиста, фигура крушке има Џенифер Лопез, Ким Кардасхиан,. Али Меган и нигде у близини таквог укусне врсте личност.

види
  • Меган Фокс са својим синовима у хаљине своје девојке да иде у куповину у супермаркету
  • Меган Фокс игри и заводљиво представила своју колекцију доњег веша
  • Меган Фокс има задовољство фанова на следећу слику у чарапама

Али је исто тако неопходно узети у обзир да је Фокс је веома пажљив и љубазан према вашем телу. Њена исхрана је веома уравнотежен, а обука и вежбе - најбољи пријатељи глумица.

Меган Фокс на плажи

Меган Фокс на карневалу у Бразилу

Меган Фокс на црвеном тепиху након порођаја