Адриана Лима висина тежине

Буди лице светски познатог бренда ВикторијаТајна није само тешка. Чак и ако имате необичан ангелски изглед, то не значи да не морате радити на себи. Ово, као и ниједно друго, познаје бразилску лепоту Адриан Лим, чија тежина и раст зависи више од милион жена.

Тајна хармоније или, другим речима, параметри Адриана Лима

Раст сексуалног симбола је 178 цм, док јестрелица вага једва премашује 51 кг. Детаљније о запањујућим параметрима модела, волумен дојке је 87 цм, струк је 59 цм, а кука је 85 цм.

Понављано је у интервјуу питана за тајнуТако невероватне пропорције тела. У овом анђелу чувене компаније која продаје женско рубље одговара да је главна ствар делимична храна. Штавише, величина порција са почетком увече мора се нужно смањити за скоро три пута. У овом случају, најважнија ствар, каже Адриана, није заспати на пуном стомаку.

Ако детаљније разговарате о исхрани девојке, то укључује: мед, пире, јогурт са ниским садржајем масноће, јаја, крем супе, риба, месо, муесли, млеко, сир са малим процентом масти, пасуља, свеже.

34-годишњи бразилски модел Андријана Лима, више путаРекао је да с таквим порастом греха немамо идеалну слику. Дакле, у дневнику лепоте увек постоји посебна линија посвећена обуци. Она преферира капоеира (национална борилачка вештина Бразила) и бокс. Признајем да сам пре тога покушао да инсталирам љубав за јогу, трчала сам у ходнику, али ја сам више волела спортове који помажу у обликовању лика и научити да контролишу своје емоције.

види
  • На Адриана Лима афере са турског писца
  • Адријана Лима се одмара са бившим мужем Марка Иарицхем
  • Адријана Лима је организовао девојачко забаву у част рођендана!

"Када неко каже да нема временаТренинг, само се осмијех у одговору ", рекао је модел у интервјуу. Вреди напоменути да је Лима, ако немате времена за ваш омиљени спорт, дефинитивно изаћи на јутарњи 10-минутни трчање.

Адриана Лима у купаћем костиму

Адриана Лима у доњем вешу

Адриана Лима за Вицториа Сецрет

Адриана Лима у плавој хаљини

Адриана Лима на плажи

Адриана Лима на подијуму