Раст Џастина Биебера

Брза каријера обичног тинејџерамали канадски град Јустин Биебер одувек је изазивао толико критике и незадовољства. Упркос својој младости, у доби од 21 године, момак се већ појавио у центру скандала великог профила и на врху најрелевантнијих светских карата.

Каријера Јустин Биебера

Јустин Биебер је постигао прву популарност кадаЊегова мајка је почела да уплоадује видео записе на свој канал на ИоуТубе-у, где је њен син показао свој пјевачки таленат. Публика и погледи су расли, а убрзо је наишао на Сцоотер Бровн, који је касније постао директор певача. Након тога, Џастинова каријера се развијала брзо. До сада је снимила три пуно дуга соло албума, неколико ремиксова. Његови видео снимци неминовно стичу милионе гледишта, а неко вријеме је водио и као најгледанији пјевач на ИоуТубе-у. Осим концертне активности Јустина Биебера, снимљени су и два филма.

Какав је раст Џастина Биебера?

Пошто је Јустин почео своју музичку каријеруДок је још увек тинејџер, није изненађење што се његов изглед доста променио. Певач је порастао и сазрео за неколико година. Сада можете пронаћи различите податке о расту и тежини Јустина Биебера. Неки пружају податке на 178 цм и 66 кг, други извори дају много скромније фигуре од 170 цм и 60 кг. Међутим, просечни параметри на којима се већина биографа Јустин Биебер конвергирају су висина - 175 цм, тежина - 65 кг.

Са ликом Џастина у последње време било је чакАссоциатед мала реклама скандал. Чињеница је да је певач учествовао у снимању за рекламне кампање модне марке Цалвин Клеин, где Дзхастн Бибер глумио у угловима у пуне дужине и колена дужине, а навијачи су били само одушевљени са цифрама од помоћи и добро развијене мускулатуре Јустин. У овом случају, они који не важе за љубитеље Биебер, почео је питао како је певач могао да сакрије такву завидну форму, јер су фотографије у одећи од његовог тела изгледа много скромнији. Осумњичени за коришћење слике уреднике да би тело израженије Дзхастина бибера мишићавости.

Ускоро још нису освјежене фотографијеЈустина, на коме се видело да је певачу додана рељефна стампа, осликана бицепса и трицепса. Али убрзо, под претњом правног поступка, скандалозне слике су избрисане, а сајт је чак донео званично извињење певачу. Међутим, и даље се сумња у истинитост фотографије.

види
  • "Дјевица сина" Јустин Биебера упознао је свог принца
  • Сцотт ДиСицк и Софиа Рицхие су поново видели на састанку
  • Јустин Биебер у Сиднеју је играо кошарку са једним од својих навијача

Јустин Биебер их је покушао разбити, поставио на фотографији из Инстаграмаа из теретане, где приказује тачно пропорције које су приказане у пуцању за Цалвина Клеина.

Јустин Биебер тинејџер

Раст Џастина Биебера је око 175 цм

тежина Јустин Биебер 66 кг

Јустин бибер на сцени

фигура Јустина Биебера

Јустин Биебер се плаши да покаже своју фигуру

Јустин Биебер са мамом

Бивша девојчица Селена Гомез била је мало испод Јустина

Јустин Биебер у реклами Цалвин Клеин