висину и тежину Бритнеи Спеарса

Америчка поп пјевачица Бритнеи Спеарс је била идолмладе од самог почетка своје каријере не само због објављених хитова. Многи обожаватељи су били одушевљени грациозним телом и атрактивним изгледом младе звезде. И не изненађујуће. На крају крајева, први снимци у којима је снимљен Спеарс показао је равну стомаку, еластичну кожу и витке ноге звезде. Параметри фигуре Бритнеи Спеарса постали су циљ достизања многих девојака широм света. На крају крајева, лепота у комбинацији с њеним талентом дала је невероватан успех у својој каријери.

Раст, тежина и облик параметара Бритнеи Спеарс

Када је Бритнеи Спеарс постала популарна,девојка је била висока 163 центиметра и тежина 54 килограма. Такви параметри наглашавају њену младалачку витку тијело, која је омогућила Бритнеиу да носи искрену одјећу. Звездица се није сакрила да она воли да истакне своје достојанствене фигуре и то је учинила, треба истаћи, увек у разуму.

Бритнеи Спеарс у младости1

Бритнеи Спеарс Пиерцинг

Бритнеи Спеарс у раној каријери

Међутим, Бритнеи Спеарс се дуго није хвалилаидеални параметри. Када је стигао до 25 година, удала се и родила двоје дјеце, пјевач је почео брзо добити килограм. У почетку, повећање телесне тежине није превише одражавало слику Бритнеи Спеарса. Такође је могла да носи стомак и носи кратке шортсове. Међутим, током времена, пјевачица више није могла сакрити зглобове на њеном стомаку и дршкама. Поред тога, поп звезда је доживео тешка времена у његовом личном животу, што је довело до кризе у својој каријери. Спеарс се све више почео смирити уз помоћ алкохола и лаких дрога. Штетан начин живота није могао помоћи, али оставио је знак на слици Бритнеи Спеарса.

Бритнеи Спеарс на нови начин

Бритнеи Спеарс се опоравила

Бритнеи Спеарс је одрасла

види
  • Бритни Спирс певао Хаппи Биртхдаи то њен телохранитељ
  • Кевин Федерлајн дао искрену интервју о односу са Бритни Спирс и образовање њихове деце
  • Бритни Спирс и њени фанови су постали жртва руских хакера

Чинило се једном једном од најлепшихАмеричке звезде више нису у старом облику. Међутим, Бритнеи Спеарс не престане да се чуди, а 2015. године изгубила је тежину за снимање у женском часопису за више од 13 килограма. Уз помоћ обуке и исхране певач се вратио на тежину од 54 килограма. Према Бритнеи Спеарс, она планира наставити да подржава такве параметре фигуре.

Бритнеи Спеарс Беаути

Певачица Бритнеи Спеарс

Бритни Спирс Стреет Стиле