Висина и тежина Мила Кунис

Позната глумица Мила Кунис (пуно имеМилена), рођена у граду Цхернивтси у Украјини, недавно је постала мајка, дајући јој кћерку глумцу Асхтону Кутцхеру. Сада се Мила не појављује тако често у јавности, али су новинари већ приметили колико је брзо дошла у форму након порођаја.

Висина, тежина и облик фигуре Мила Кунис

Мила Кунис, која је почела да се понаша док је још увекТинејџер, дуго је ухваћен у сочива телевизијских камера и папаразија. Нарочито једна од најчешћих шиљака на њеној адреси била је то што за глумицу светске класе она нема довољно изгледа и танке форме. Дакле, са прилично малим порастом (најчешће се даје податак да раст Мила износи 163 цм, али према неким информацијама, ова цифра је још скромнија, само 160 цм), глумица тежи 52 килограма. Међутим, фигура Миле Кунис има скоро класичне параметре. Грудина глумице у запремини је 88 цм, струк је 59 цм, бокови - 89 цм.

Иста глумица је то више пута нагласилаОдлично се осећа у овој тежини, и боље је да будете нормална девојчица од гладног скелета. Мила такође напомиње да је храна често добар антидепресив за њу, она није спремна да се одрекне.

Флуктуације у тежини Миле Кунис

Међутим, у животу глумице била је период када је онаона је постала довољно танка. То се догодило током припрема за снимање филма "Црни лабуд", у којем је Мила играо улогу балерине. Зато је морала да седне на тешку исхрану како би се приближила параметрима усвојеним у балетском окружењу. Глумица око пола године јела по стопи од 1200 килокалорија дневно, поред тога се свакодневно бавила балетским плесовима 5 сати. То јој је омогућило да одбаци 9 килограма и брилијантно испуни своју улогу. Али након завршетка снимања, глумица није желела да остане на слици "умирујућег лабуда", већ је почео јести тешко да се врати познатим параметрима. Након што се тежина вратила у нормалу, она је почела да наметне одређена ограничења себи, како би задржала и консолидовала жељени резултат.

Током трудноће, Мила Кунис је добила одређену количину килограма, што је нормално за жену која очекује бебу.

види
  • Ештон Качер је испричала о састанку са мистериозном црнком: "Мила, наравно," узнемирена "
  • Страдања бившег очуха: Асхтон Кутцхер недостаје деци Деми Мооре!
  • Асхтон Кутцхер је говорила о визији Миле Кунис

Иако се сада не појављује често у јавности, многи су већ приметили да је Мила Кунис брзо, готово за месец дана, ушла у форму и изгледа веома лепо и здраво.

Тежина Мила Кунис увек држи на једном нивоу

Мила Кунис током трудноће

веома је изгубила тежину Мила само за улогу у црном лабуду

Мила Кунис је задовољна њеном фигуром

Мила Кунис никад није била сувише танка

Након пуцања Црног лабудова, Мила је брзо дошла у уобичајени облик

раст Мила Куниса само 160 цм

Мила Кунис готово моделује параметре

да изгуби тежину Мила за 5 сати била је ангажована у балету