Кира книттлеи висина тежине

Биографија Кире Најјли је прича о "гадној"Пуцкинг ", који је затим постао лабуд. Девојчица у детињству била је веома забринута због њеног изгледа, сматрајући се ружном, а данас ужива у сјајима славе и универзалном препознавању њеног шарма.

Кеира Книгхтлеи - опције

Глумица је окренула 30 година, и изгледа као млада нимфа. Параметри Кири Книгхтлеи:

  • Висина - 170 цм;
  • Тежина - 50-55 кг;
  • сандук - 82 цм;
  • Струк - 61 цм;
  • Кукови од 85 цм.

Глумица има дечака. Пре неколико година је преферирала исти стил у одећи - њена гардероба укључивала је невероватну количину фармера, мајица, патике. Али недавно су слике звезде постале више женствене - од овога су параметри Кириа Најлија победјени. Мала сандук изгледа секси у специјално одабраним блузама, јакни и кардигансима, уз додатак додатака. Глумица често не ставља гардеробу испод одеће - она ​​се не залази поводом малог биста, а из ње изгледа још више сексуално. Кукови и ноге Кире Книгхтлеи су витке и пријатне, струк - аспен - многе ствари изгледају једноставно, али спектакуларно.

Међу обожаваоцима су оне којима се диви фигура и комбинација висине и тежине Кире Најтли, постоје они који сматрају да је она претерано танка, али је тешко да је неко ко је зове ружним.

Тајне танке фигуре из Кире Најтли

Тако лепа силуета, премадевојчица, награђена је природом. Параметри фигуре Фигура Кири Најли - висина и тежина пропорционални су, и генерално, идеални. Али Кире не мора да се гладује, тренира тренинг - луксузни одраз у огледалу - ово је генски поклон родитеља. За један од филмова глумица је морала да добије неколико килограма. Упркос порасту исхране, резултат је био негативан, нутриционисти су само подигли руке, а филмски ствараоци су поднели оставку и прихватили их као што јесте.

Наравно, то не значи да Кеира Книгхтлеи не ради на себи. Звијезде покушава да не пије алкохол, не искључује, већ ограничава слатка јела, грицкалице и преферира већу вечеру.

Не само фигура Кира Најтли привлачи пажњу,Коса и кожа девојке такође зрачи здравље и лепоту. Ова чињеница је лако објаснити - глумица поштује поврће и воће, пије биљне и зелене чајеве, неопходно укључује јогурт, сису и друге корисне млечне производе у својој исхрани.

види
  • Кира Наитли "отараси" од стана у срцу Њујорка за $ 6 милиона
  • Кира Наитли волео да се ослободе стреса помоћу алкохола!
  • Обожавалац Кире Најјли осуђен је на обавезно лијечење менталних поремећаја

Неколико пута недељно, Кеира Книгхтлеи обилази теретану, где ради са личним тренером.

Вјежбе Кире Книгхтлеи

Пхотосхоот Кира Книгхтлеи

Слика Кире Најтли

Кеира Книгхтлеи и Спорт

Кеира Книгхтлеи на плажи

Активни живот Кире Книгхтлеи