Раст Николе Кидман

Ницоле Кидман је холивудска глумицаАустралијског порекла. Њен неуобичајени изврсни изглед, одличан глумачки таленат, огроман учинак учинили су је једном од најтраженијих глумица. Поред улога у филму, она се често појављује иу великим рекламним кампањама, што је олакшано растом модела Ницоле Кидман.

Биографија Ницоле Кидман

Ницоле Кидман је рођена 1967. године у Хонолулуу,Хаваји. Њени родитељи су рођени Аустралијанци и, када је девојчица имала четири године, преселили су се у своју домовину. Тамо је мало Ницоле почела да се укључује у класичне плесове и чак је отишла у балетску школу.

По први пут на екранима, Ницоле Кидман појавила се у 15године, глумави у цлипу Боп Гирл уметника Пат Вилсона. После тога, девојка је почела да трепери у многим улогама у аустралијским филмовима. Директори су приметили суптилну и нежну лепоту, као и таленат младе Николе. А 1989. године, екрани су објављени трилер "Мртав мир", што је било прво Холливоодско искуство глумице.

После селидбе у Холливоод, глумица радипројекат "Дани грома", током којег се упознаје са будућим мужем Томом Цруисеом. Њихово венчање је одржано 1990. године, а брак је трајао 9 година. Породица је усвојила ћерку и сина: Исабелла Јане и Цоннор Антхони.

Карла Ницоле је отишла након уласкаФилм Станлеи Кубрицк "Са широким очима затворен". Пре тога, иако је глумица била укључена у неколико пројеката истовремено, она је више схватала као супруга Том Цруисеа. Затим су успешни пројекти следили један за другим: "Пеацемакер", "Моулин Роуге!", "Отхерс". Коначно, 2002. године, за улогу у филму "Ватцх" Степхен Далди, Ницоле Кидман је добила највишу награду у глумачкој професији - статуету Оскара.

У личном животу Ницоле Кидмана било је неколико светлихромана. Међутим, срећала је породичну срећу са аустралијским пјевачем Кеитхом Урбаном. Упознали су се 2005. године и удали се за годину и по дана односа. У својој породици било је двије ћерке: Сандеј Росе и Фаитх Маргарет, друга уз помоћ сурогатне мајке.

Каква је висина и облик фигуре у Ницоле Кидман?

Чак и на екрану је приметно да је Ницоле другачијаприлично висока и крхка фигура. Николе Кидман никада није изразила своју висину, тежину и параметре, али им није посветила превише пажње. Према проценама самог Ницоле, њен раст је сада 180 цм, пошто је она порасла на 179 у 13 година и сада, сигурно, додала је мало више. Истовремено, никада није сложила јер је њен вољен постао човек испод њене висине. Дакле, разлика у расту Ницоле Кидман и Том Цруисе била је скоро 10 цм: 180 цм у односу на 170 цм. Раст њеног садашњег супруга Кеитх Урбана није толико јасан: 180 цм и 178 цм.

Тежина глумице у разним временским периодима износила је од 52 до 56 годинакг, а фигура има следеће параметре: сандук - 90 цм, струк - 58 цм, кука - 91 цм. Величина груди Ницоле Кидман је друга. Истовремено, многи људи кажу да фигура Никол има прилично интересантне пропорције, чини се да она припада тинејџерки. Ово омогућава глумици да изгледа много млађе од њених година. И она успешно искоришћава могућности њеног физичког изгледа, преферирајући за формалне хаљине уске грудне хаљине на поду са отвореним раменима и леђима.

види
  • Модел и глумица Зое Кравитз помислила је на живот под једним кровом код Ницоле Кидман
  • Ницоле Кидман је Кеитх Харрингтон у неугодну ситуацију у ваздуху
  • Кански филмски фестивал 2017 - црвени тепих, церемонија отварања, звезда и филмски фестивал одела

Такође вриједи примијетити прилично велику величинуноге глумице. Приближно је у односу на уобичајену величину 39,5-40. О обожаваоцима који су могли да сазнају током добротворне аукције, на којој је глумица обезбедила 40 пута величине патике и ципеле од Праде величине 39,5.

глумица Ницоле Кидман

шминка Ницоле Кидман

Повремени стил Ницоле Кидман

Бели је један од фаворита Ницоле Кидман-а.

Ницоле Кидман и Том Цруисе

Ницоле Кидман у вечерњој хаљини

Ницоле Кидман на забави

фатална слика Ницоле Кидман

Ницоле Кидманова строга хаљина