Висина и тежина хлое шива

Цхлое Граце Моретз - једна од најмлађихАмеричке глумице и модели. У доби од осамнаест година, звезда је већ зарадила довољно популарности да би постала идол за многе своје фанове. Слава Цхлое не долази само на таленат глумице. Тема атрактивног изгледа младог модела је прилично активно дискутована. Цхлое Моретз се не разликује од импресивних параметара, њена цифра је прилично минијатурна. У порасту, глумица је достигла 164 цм, а тежину 55 килограма. Такав модел пропорција сматра идеалним. На крају крајева, она никада нема потешкоћа у избору одјеће. Узгред, Цхлое увек с великом озбиљношћу третира избор гардеробе. Тема моде и трендова у одећи је увек привлачила. Због тога, слободно време, млада мода често посвећује куповину.

Цхлое Моретз

Говорећи о типу ликове Цхлое Моретз, онда дефинитивноњена природа је донела устав са инверзним троуглом. Имајуци мали грудни кош, равни стомак и уске бокове, глумица има такве размере: 86-64-89. Ипак, америчка звезда има широка рамена која изгледају нешто неприродно за њу. С обзиром на то да Цхлое Граце Моретз није одликовала високим растом и високом тежином, овај тренутак у њеној слици је прилично изражен. Али млади модел уопће не брине о томе. На крају крајева, она вјешто сакрива своју ману са стилском одећом. И наравно, глумица има пуно фанова који је и даље сматрају идеалом. Али како је то другачије? На крају крајева, Цхлое има сјајни и слатки осмех, што је бољи од било које модне гардеробе који ће одузети пажњу од било ког недостатка дјевојчице.

види
  • Брооклин Бецкхам нова девојка је ћерка Ноел Галлагхер?
  • Бруклин Бекам и Хлоиа Моретс су наставили своју романсу
  • Мадона, Вотсон, Терон, Јохансон и други на "женске марта" против Трумп

Поред његових спољашњих података, Морет карактерише благ карактер и стога увек постоје верни и поуздани пријатељи код глумице.

Раст и тежина морских пилића1

раст и тежина морских помораца2

раст и тежина морских хлорида3

Раст и тежина морских хлорида4

раст и тежина морских помораца5

раст и тежина морских пилића6

Раст и тежина помораца из хлора7

Раст и тежина хлора

Раст и тежина морских хлорида9