раст и други параметри фигуре кате мосс

Један од најшокантнијих и ексцентричних моделау свету шоу бизниса је позната енглеска Кате Мосс. Није изненађујуће што су ове особине које га карактеришу. Заиста, деведесетих, Мосс је увео моду на танкост и неухрањеност. Једна од њених познатих фраза била је: "Нема ништа укусније него што се тиче"! Једном уз ове речи модел није само изразио свој став према храни и изгледу, већ је постао познат у моделирању и постао примјер за имитацију многих.

Модел Кате Мосс - висина и тежина

Параметри Кате Мосса сматрају многимаболести. На крају крајева, то је далеко од класичних пропорција. Када гаје у 172 цм Кеит Мосс стицања тежине не више од 48 кг. Цхест - 86.5 цм, струк - 59 цм, кукови - њен лик изгледао 89 цм често исцрпљена .. Али исцрпљени и слаб модел не изгледа. Њен изглед је увек свеж и сјајан, а активност је скоро скала. Наравно, разлог за то је уједно био снажна страст за дрогом, од које је Мосс морао да се лечи у једном од центара Аризоне. На крају крајева, лекови су скоро убили њену успешну каријеру. Међутим, дете Кеит Мос показала висок раст и малу тежину. Још једна ствар је да је у раним годинама изгледала жива него у периоду самопоуздања са дрогама.

До данас, када је старост моделаскоро достигао оцјену од 45 година, њена цифра и даље остаје чврста и витка. У сличности је да практично нема равноправних. Кате Мосс вјешто наглашава њену елеганцију и витке параметре с стилском одећом и самопоузданим одласком. Али како другачије? На крају крајева, посветила је све ово свом животу.

види
  • Како је Лив Тилер прославио свој 40. рођендан?
  • Накед Кате Мосс је представила колекцију накита сопственог дизајна
  • Кате Мосс се превише дотакла за вечеру поводом одласка Александре Шулман са места уредника Вогуеа

И чак у тренуцима кризе на послуМодел није очајан и наставио се придржавати својих увјерења о изгледу. Узгред, није јој било јако тешко, јер је око ње увек било истинитих пријатеља, без обзира на све.

раст и други параметри фигуре кате мосс1

раст и други параметри фигуре кате мосс2

раст и други параметри фигуре кате мосс3

раст и други параметри фигуре кате мосс4

раст и други параметри фигуре кате мосс5

раст и други параметри фигуре кате мосс6

раст и други параметри фигуре кате мосс7

раст и други параметри фигуре кате мосс8

раст и други параметри фигуре кате мосс9