Беионце фигура

Одличан пар килограма, целулит или одсуствоШминкање познатих особа објављује папараззи, који не дају. Због тога представници медија морају се побринути за себе да изгледају атрактивно, лепо и секси.

Један од најсјајнијих представника идеалапараметара је певачица Беионце. Девојка на природе је веома лепа и секси. Међутим, како би се одржао у форми и не постану писхецхки, она седи на дијети редовно, бављење спортом, плес, води здрав начин живота и не једи после шест часова. Због овог поп диве у својим 33 година, и има бебу изгледа савршено и сматра канона женске лепоте и стила.

Беионце фигура опција

Због крушке фигуре, звезда је постала омиљена свимамушкарци. А за жене, она је пример који желим да имитирам. Са висине од 168 цм, Беионце тежи 60 кг. Елегантан и грациозан струк 63 цм, оптерећење груди је идеално за мјерење модела - 90 цм, а бокови - 102 цм, који дају звезди посебну женственост и заводљивост.

Беионце, са женском силуетом, више него једномпао је на листу најсексипилнијих звезда у Холивуду. И 2015, њен легендарни лик постао је главна инспирација за архитекте из Аустралије који су направили невероватан небодер.

види
  • Дзхеи Це се осврнуо и на однос са Бијонсе, "Они нису изграђене на 100% истина"
  • Нови албум Дзхеи Це "4:44" шокирана фанс открића из личног живота звезде
  • Медији су изразили близанце имена Беионце и Дзхеи Зи

Како направити лик као Беионце?

Сигурно многи фанови желе да будуКао и њихов идол напољу, па покушавају да открију тајну лепоте певача. За оне који желе, али не знају како постићи личност као Беионце, нудимо неколико савјета од мајке звезде која јој увијек помаже.

Иако сама пјевачица каже да не постоје посебне тајне, али ипак она увек прати неколико правила:

  1. Јело здрава храна. Периодично седи на лимунској исхрани и пије пуно воде.
  2. Ограничава се у слатки и не једе после 18 сати.
  3. Активно ангажована у плесовима. Они помажу јој стално тело тониран, оптуженом за енергијом. Осим тога, комплекс кореографија помаже да наступи певачице више очаравајуће и незаборавно.
  4. И, наравно, Беионце редовно радиСпецијалне вежбе за еластичне задњице и витке ноге. Сваког јутра, 100 сит-уп помажу јој да остану у облику. А кад има времена, поп дива посети теретану.

Беионце паттерн1

Беионце паттерн2

Беионце паттерн3

Беионце фигуре4

Беионце фигуре5

Беионце паттерн6

Фигура Беионцеа

Беионце паттерн8

Беионце паттерн9