параметри Ким Кардасхиан

Многи фанови и, обратно, они који не волеКим Кардасхиан, немојте се одморити у облику уста. Једна ствар постаје очигледна: не можете им остати равнодушни. Дакле, који су параметри Ким Кардасхиан?

Параметри фигуре Ким Кардасхиан пре трудноће

Сада је звезда на позицији. Они су са својим супружником, Кание Вестом, чекајући друго дете. Пар већ има кћерку, Нортх Вест, рођену у јуну 2013. године. Наравно, Кимове форме су се више пута промениле током и после трудноће.

Одмах узмите у обзир да звезда пре рођења дјеце нијеимао је необичан облик. Да, били су величанствени од уобичајених 90-60-90 модела, али све је изгледало прилично органски и декорисало девојку. Параметри Ким Кардасхиан за висину и тежину пре рођења првог детета били су: висина - 159 цм, тежина - нешто преко 53 кг. Однос грудног коша је био на следећим нивоима: сандук - 86 цм, струк - 66 цм, бокови - 99 цм. То јест, она је лако могла купити фармерке и панталоне величине М или 27, а они би били звезда у порама. Током трудноће, Ким је добила тежину, што је сасвим нормално за жену која чека дете. Звездица је више пута негирала гласине да је опоравила до 90 кг и рекла да су ове бројке преувеличене за најмање 30 кг.

Нови параметри Ким Кардасхиан

Након рођења његове кћери Ким лепобрзо је дошла у форму, али је тешко не приметити да се обим бокова повећава, али је звездана тежња постала и питање дивљења и зависти љубитеља, а разлог за бројне кичме и нападе, као и оптужбе да је хируршка интервенција обављена. У реду, пластични хирурзи су одмах створили девојке које желе да своје облике приближе Кимовим цењеним количинама.

Међутим, Ким Кардасхиан снажно поричеометање пластичних хирурга и изјављује да би за дивне волумене и избочене задњице требали само захвалити природу. Према најновијим подацима, јастук звезда је 102 цм, а струк је остао на 66 цм и ова прилично велика разлика од 36 цм ствара визуелни ефекат аспенског струка и обимне конвексне задњице. Ким Кардасхиан је потпуно задовољна сопственим облицима и поносна се на њих, као и њен супруг Кание Вест.

види
  • Ким Кардасхиан, себе не поштеди на тренингу након појаве "истините" слике у медијима
  • Ким Кардасхиан, купио сат Жаклин Кеннеди
  • Фотографије виле Каили Дзхеннер су постали познати јавности

Пар је више пута изјавио да желе имати другог детета и сада су успјели. Према најновијим информацијама, звезда мора имати дечака.

Параметри Ким Кардасхиан1

Параметри Ким Кардасхиан2

параметри Ким Кардасхиан3

параметри Ким Кардасхиан4

параметри Ким Кардасхиан5

параметри Ким Кардасхиан6

параметри Ким Кардасхиан7

параметри Ким Кардасхиан8

параметри Ким Кардасхиан9