Висина и тежина Кате Миддлетон

Фигура супруге енглеског принца Виљема КатеаМиддлетон је одувек био дивио и завидан од многих, захваљујући љубазним линијама и витким формама. Девојчица увек изгледа невероватно без обзира шта носи. И желим да уочим да је Катеова гардероба веома разнолика. Наравно, често се Миддлетон појављује у јавности у рафинираним и елегантним хаљинама, посебно пратећи њеног мужа. У таквим временима, лепо савршено пропорционални конституцију Војвоткиње наглашава се на најбољи начин. Међутим, у арсеналу Катеа Миддлетона додељено је довољно простора за свакодневну удобну одећу. Али чак иу бесплатним фармеркама и удобним дуксерицама, девојка изгледа упамтљиво.

Параметри фигуре су Кеитх Миддлетон

Раст Кате Миддлетона достиже 175 центиметара. Ова бројка је често циљ многих жена моде. На крају крајева, висок раст идеално показује витке ноге. Али није само раст војвоткиње постао разлог за њену елеганцију. Кате Миддлетон увек задржава тежину у року од 60 килограма, што јој даје благу осетљивост. Међутим, девојка не изгледа исцрпљена. Њена цифра: груди - 82 цм, струк - 61 цм, бокови 89 цм.

У животу Кате Миддлетон, постојао је период кадановинари су активно постали заинтересовани за параметре њене фигуре, уочавајући очигледну округлост у лице и кукове девојчице. Овај тренутак је био непосредно пре венчања са принцем. Сама Кате не пориче да се у то време мало опоравила. Али када је постигла гол и ставила пуно напора, Миддлетон је поново добила своју бившу хармонију. Можда је, према исхрани, гурнула модел венчанице, која је очигледно дизајнирана за елегантну фигу.

види
  • Она је постала позната у програму путовања у КЕИТ Миддлтон и принца Вилијама са децом у Немачкој и Пољској
  • Кеит Миддлтон упознао Мартина Навратилова и друге спортисте као део Вимблдона
  • Кеит Миддлтон говорио о његовом односу са краљице Елизабете ИИ и њену помоћ на почетку породичног живота

Други догађаји који су утицали на бројкеКате Миддлетон постала је трудноћа и порођај. Али и тада Војвоткиња није одустала од решавања проблема у дугој кутији. Бити млада мајка Миддлетон изгледа елегантно и остаје за многе пример који следи.

висина и тежина кате мидтонтон1

Висина и тежина кате мидтон2

Висина и тежина кате миддлетон3

висина и тежина кате миддлетон4

висина и тежина кате миддлетон 5

висина и тежина кате мидтонтон6

Висина и тежина кате мидтонтон7

висина и тежина кате мидтонтон8

висина и тежина цате миддлетон9