Висина и тежина Монике Беллуцци

Прекрасна и страствена Италијанка се окренулапедесет година, али њене луксузне форме не престаје да инспирише и мад мен. Сама Моника Белуцхцхи више критична, с обзиром себи превише писхнотелои и још неколико старомодан. Она не жели да изгледа као модел, али то не значи да глумица не води рачуна о свом телу. Моника Белуцхцхи, параметри који фигура не задовољава стандарде, модел је радио у младости, па зна шта да ради да одрже тело у савршеном стању.

Рана каријера

Рођена из Перуђе, која је не тако давно приметиласвоју 50. годишњицу, започео је своју каријеру као модел. Моника Беллуцци, чија се фигура чак и дивила када је тинејџер, већ у доби од 24 године постала је најпопуларнији модел, потписивши уговор са Елите Модел Манагемент. Демонстришући одеће од познатих модних кућа на паришким и миланским марамицама, она је задивила присутне не само са светлом изгледом, већ и са идеалним параметрима. У својој младости, Моника Беллуцци, чија висина и тежина, ако Википедиа не лежи, била су 178 центиметара и 63 килограма, респективно, изгледала је тачније него данас. То доказује чињеница да се двапут поставила за легендарни календар Пирелли. На његовим страницама само 12 сретних, препознатих као најљепших на свијету, падају. Да би наставио своју каријеру, популарни модел је морао да одустане од студирања на универзитету, за коју Моница не жали.

Висина и тежина Монике Беллуцци1

Висина и тежина Монике Беллуцци2

Висина и тежина Монике Беллуцци3

Паралелно са каријерном каријером, Беллуцци је започеоАктивно предлажу филмским ствараоцима за снимање у биоскопу. У почетку је страствени Италијан наишао на одбијање, али је 1992. године легендарни Францис Форд Цоппола позвао је да пуца у филм "Брам Стокер'с Драцула". Играла је епизодичну улогу ограниченог графикона, почетна глумица није направила прскање, али су је амерички директори приметили. Очигледно је да су параметри Монике Беллуцци, односно висине, тежине, светлости и величанствених груди, постали за њу пролаз у свет Велике кинематографије. Касније се удала за звезду француског филма Винсент Кассел, а њена каријера је почела да се брзо развија.

Беаути Сецретс

А данас је Моника захтевана глумица. На њеном личном рачуну десетине успешних улога, иако су критичари и нису задовољни својим престижним наградама и наградама. Тајне лепоте Монике Беллуцци су прилично једноставне. На првом месту због сопствених осећања. Моника не тежи фиктивним идеалима и стандардним облицима. Његов 89-61-89 је готово идеалан, иако тежина варира од 64 до 68 килограма. Чак и након рођења две кћери, глумица није изгубила атрактивност, задржала је облик. Моника воли да једе дивно, али се придржава принципа малих порција. Она је више пута изјавила да она никад не би гладовала да буде попут мршаве холивудске колеге. Храна би требало бити забавна, јер је то нормални физиолошки процес. Моника воли слаткише, али покушава да ограничи њихову употребу. Хармонија, осећај хитности и лепоте јој помаже да се радује свакодневно. Моника Беллуцци не оклева да позира за најбољег фотографа на свету, демонстрирајући лепо тело и добро негу кожу.

види
  • Кански филмски фестивал 2017 - црвени тепих, церемонија отварања, звезда и филмски фестивал одела
  • Нова Кисс Моника Белучи у Кану: знаменитости Педро Алмодовар и Зхиулет Биносх
  • Вољени Винцент Цассел појавио у Кану без

Али за спорт Беллуцци је равнодушан. Фитнес, трчање и теретане не привлаче је, али базен италијанске лепоте често посећује. Гледајући своје слике у купаћем костиму док се опуштате на обали, тешко је не сложити се да она изгледа сјајно!

Висина и тежина Монике Беллуцци4

Моника Беллуцци висина и тежина5

Висина и тежина Монике Беллуцци6

Висина и тежина Монике Беллуцци7

Висина и тежина Монике Беллуцци8

Висина и тежина Монике Беллуцци9

Висина и тежина Монике Беллуцци10

Висина и тежина Монике Беллуцци11

Висина и тежина Монике Беллуцци12