Мерлин Монрое фигура

Икона стил, секс симбол 50-их, МарилинМонро никад није била мршава, али се њена фигура, упркос томе, сматрала беспрекорним. До сада је глумица за многе идеал идеалне женске лепоте и шарма.

Параметри фигуре Мерлин Монрое

Силуета Марилин се променила током година, имала је закривљене облике, глатке кривине тела. На почетку своје каријере, димензије фигуре Марилин Монрое биле су следеће:

  • Груди - 92 цм;
  • струк - 60 цм;
  • Кукови - 90-92 цм.

Глумица је подржала ове параметре. Она је, као и свака друга жена, то није увек могуће, на пример, у филму "Соме Лике Ит Хот", појавила се пред навијачима мало плумперима - са растом од 162 цм Мерилин је била тешка 65 кг. Постојало је време када је танка личност - 1962. његова силуета "изгубљен" у износу од: дојке смањена за 88 цм, струк - 55, кукови - 90 цм.

Тип фигуре Марилин Монрое - пешчани сат - одликује се изразитим струком, заобљеним боковима, женском дојком.

Тајне Монрове привлачности

Каква цифра је Марилин Монрое, можете видети у бројним филмовима у којима је играо улогу. Мало повећање и 46 величина одјеће није спријечило да се заљуби у огроман број мушкараца.

Већина Марилин Монрое у њеној фигури волеланоге и груди. Сама природа је даровао свој добар изглед, али је глумица схватили да морају да одржавају и унапређују. Свако јутро душо раде вежбе са бучицама на грудима. Поред тога, она је гледала своју исхрану - исхрана је у обавези да представи месо, јаја, млеко, воће и поврће. Мерилин није волео ресторан храну, она воли да једе код куће, међутим, звезда јело се ретко користи. По сопственом признању, где је било лакше да се само отвори фрижидер и узети комад хране.

Модерни диетићи вероватно неће одобрити "дијету"Монро. Она није хранио на време, пропустили једе. Било је дана када би могла приуштити високе калоријске хране, али сутрадан да ће "платити цијену" за његов излив дан пражњења.

Марилин Монрое никада није желела да изгуби тежину, али недала шансу да постане мршава кожа, целулит. Једна од једноставних метода које су глумице и певачи доследно користиле, била је метода звана "лепотна купка". Једноставно је припремљена - ледена вода је сакупљена у купатилу и додата је капљица број 5. Након процедуре, на кожу је нанета хидратантна балзам или лосион.

види
  • Мајкл Џексон на врху листе најбогатијих мртвих светских познатих личности
  • Биографија Мерлин Монрое
  • Раст и други параметри Марго Роби

И Марилин Монрое је волела да гледа у огледало током неколико сати, тако да је њена слика била толико природна, лагана, игрива и секси.

фигура мерлин монро1

фигура мерлин монро2

фигура мерлин монро3

фигура мерлин монро4

фигура мерлин монро5

фигура мерлин монро6

фигура мерлин монро7

фигура мерлин монро8

фигура мерлин монро9