Беионце параметри

Тридесет и три године р'н'б-вокал Беионце КновлесПре три године она је постала мајка шармантне ћерке. Међутим, трудноћа и порођај постали су тежак тест за њене атрактивне форме. Параметри Беионце фигуре су и даље што ближи стандардима прихваћеним у свијету шоу бизниса. Певач успева да изгледа одлично, мада она сама не говори о својој фигури. Како уметник са светским именом подржава облик?

Изван параметара1

Беионце параметерс2

Беионце параметри3

Жртве у име лепоте

Прије трудноће, параметри Беионце-а су билиСледеће: висина - 168 центиметара, тежина - 60 килограма, струк и бокови - 62 и 98 центиметара, респективно. 2008. године се удала за реномираног репера Јаи З. Четири године њен супруг, који је био једанаест година старији од певача, инсистирао је на рођењу дјетета, али је Беионце говорио о каријери. Због тога је пар више пута био на ивици развода. Недавно је постало познато да је 2011. године сјајна љепота имала побачај. Али, шест месеци касније, она је поново затруднела, што је било неспремно срећно. Остала је у стању еуфорије, потпуно је заборавила на њену фигуру. На фотографији са заобљеним стомом, она се не може препознати!

Беионд параметерс4

Беионце параметерс5

Беионце параметерс6

И то није изненађујуће, јер након појављивања њене ћеркена телу склоном пуној тела појавио се 27 килограма! А који су параметри за Беионце данас? За само три месеца успео је да врати претходне форме. А после још девет месеци, певачки наступ на Супер Бовлу ударио је присутне. Од претходне пуноће и трага је нестало. Како је постигла овако невероватне резултате?

Прво, Беионце је обећалапостићи идеалне облике. За то је држала дневне калорије поједене дневно, након дијета од лимунаде (ништа осим овог пића за један дан!), Пили пуно воде. Четири пута седмично пјевач је посјетио теретану. Отишла је кући само кад није могла да издржи замор на ногама. А учињени напори били су крунисани одличним резултатом. Параметри 90-64-102 и тежина 64 килограма су најбоља потврда.

види
  • Дзхеи Це се осврнуо и на однос са Бијонсе, "Они нису изграђене на 100% истина"
  • Нови албум Дзхеи Це "4:44" шокирана фанс открића из личног живота звезде
  • Медији су изразили близанце имена Беионце и Дзхеи Зи

Победа над више килограма, пјевач је забележиоОдмор хране, богат крофом, прженом рибом и сендвичима. Наравно, наредних неколико дана провела је у теретани, кажњавајући се за такву слободу. Данас Беионце изгледа одлично, а многе девојке сматрају певачем са жељезничким карактером као њеним идеалом.

Беионце параметерс7

Беионце параметерс8

Беионце параметерс9

Беионце параметерс10

Беионце параметерс11

Беионце параметерс12

Беионце параметерс13

Беионце параметерс14

Беионце параметерс15