Раст Беионцеа

Позната певачица, глумица, модни дизајнер БеионцеПозната је не само због својих дивних песама, талентованих улога, оригиналних колекција. Њен светлији изглед и женствена фигура привлаче пажњу.

Висина, тежина и други параметри Беионце фигуре

Боја коже додељена је Бејонсовим родитељима - отац је биоАфроамериканац, а моја мајка - Цреоле. Певачки отац је радио у рекордној компанији, моја мајка је била фризерски салон - она ​​је поседовала свој салон, поред тога, радила је као костимограф. Од детињства, девојчица је одрастала у атмосфери лепоте и хармоније - родитељи су волели да се модерно облаче, разбили најновије ћерке. Кућа је слушала добру музику, што је вероватно разлог зашто су Беионце и њена сестра чудесно ухо и глас.

Висина и тежина Беионцеа су позната само из њених речи:

  • раст према различитим подацима варира од 167 до 169 цм;
  • Тежина - од 60 до 68 кг.

Тежина параметри и висина се тешко може назвати Бијонсе превише танка. Али, немогуће је не сложити да је певач има веома укусну и лепу фигуру.

Какав раст Беионце, управо познају дизајнери њене одеће. Инаце, у неким изворима постоје информације о другим параметрима цифре звијезде:

  • Груди певача су 90-92 цм;
  • Струк - 63-66 цм;
  • Кукови 97-107 цм.

Како Беионце гледа фигуре?

Беионце искрено признаје да је из спорта онаВеома далеко. Не воли теретане, обуку. Али она воли да лежи поред базена или на плажи, шетњу у продавницама, проведе вечеру у близини камина са вољеном особом. Како Беионце успева да остане витак, паметан, секси? Тајна је једноставна - девојка се бави пословима које је волела од свог детињства - свакодневно плесује, не само на сцени, већ код куће иу плесној дворани.

Док је још увек млада особа, Беионце се бавила џезом и балетом. Плесни ентузијазам помаже Беионцеу да задржи своју фигуру у облику и чак освоји награде за најбољу кореографију у својим клиповима.

Певач воли да једе укусно, али такође зна какоограничите се. На примјер, познато је да је по рођењу своје кћери пала преко 20 килограма месечно. Да би то учинила, она се "посадила" на строгу исхрану - она ​​је пила свој домаћи лимунада и јела поврћу. Звезда је такође изгубила тежину за снимање филма "Дреамгирлс". Затим се 10 дана ослободила 9 кг, користећи не само дијету, већ и програм тоталног пречишћавања.

види
  • Дзхеи Це се осврнуо и на однос са Бијонсе, "Они нису изграђене на 100% истина"
  • Нови албум Дзхеи Це "4:44" шокирана фанс открића из личног живота звезде
  • Медији су изразили близанце имена Беионце и Дзхеи Зи

Уопштено говорећи, Беионцеова властита тежина и одрастање за раст, и она се противи дугој и брзој исхрани, јер она верује да наносе велику штету организму.

раст бионце1

раст бионце2

раст бионце3

раст бионце4

раст бионце5

раст бионце6

раст бајона

раст бионце8

раст бајона