Викторииа Бекхем Висина Тежина

Викторииа Бекхем одавно признат као икона стила иједна од најлепших жена на свету. Међутим, многи кажу да њена прекомерна, понекад до тачке исцрпљености, мршављење. Други имају такав личност изгледа савршено, јер са таквим односом висине и тежине особе Виктории Бекхем постаје вајарска и тело - карактеристика обликована.

Висина, тежина, облик параметри Виктории Бекхем

Основа такве фигуре као принципа о исхрани,Он је постављен у Викторији од детињства. Онда је девојчица озбиљно студирао балет, па чак и након дипломирања ушао у Линес Артс Тхеатре Цоллеге, који је успешно завршио. Међутим, и поред уметничког девојку, њене љубави према маски, наставници нису видели да одлике великог балерине, тако млада Викторија је одлучила да преусмери своју пажњу према поп-поп, а ускоро цео свет зна о томе (у време Викторија Адамс), у виду један од певача је постао култни британски девојка поп група Спице Гирлс.

Сада Викторија је имао четворо деце, а њена фигураипак изгледа девојчице танка и крхка. За љубав Вицториа на петама изузетно високим потпетицама, често се поставља питање: шта је раст од Вицториа Бецкхам, веома је тешко одредити на основу фотографије. Када се узгаја у 163 цм тежи само 45 кг. Виктории Бекхем параметри фигуре су постављене у следећим бројевима: груди - 86 цм, струк - 58 цм, кукови - 84 цм.

Дијета Виктории Бекхем

Такав однос висине и тежине је веома тешкозове здрав, али Викторија не брине, она осећа неодољиво је на таквом танкости. Гет ових параметара омогућава довољно крута дијету, што је само 800 калорија из хране дневно. Такав однос може назвати веома оскудни. У основи Викторија једе пилетину и рибу на пари поврће, плодови мора и воће (осим банана и грожђа). Недавно, Викторија се придржава тзв алкалне исхране. Његова суштина лежи у чињеници да су сви производи подељен на алкално, неутралну и киселост. Држите равнотежу између киселе и неутралне производа које ослобађа тело од стреса и самим тим, из жеље да се акумулира резерве у облику масти. Однос киселе и алкалне производа треба да буде у опсегу од 30/70. У првом делу шећера, црвено месо, масти, кафе, чоколаде, млечних производа, воћа, осим цитруса. Би алкалне укључују зелене салате, поврће, махунарке, масну рибу, агруми, слатки кромпир.

види
  • Данашњи Рођендани Бецкхамс Харпер Бекам
  • Зашто Бецкхамс кисс своју децу ... на уснама?
  • Давид и Викторија Бекхем прославила је 18. годишњицу брака

Као што можете видети, однос висине и тежине Виктории Бекхем се тешко може назвати нормално, али то га не спречава да буде модна икона и узор.

Викторииа Бекхем тежина1 раст

Викторииа Бекхем раст веигхт2

Викторииа Бекхем раст вес3

Викторииа Бекхем раст вес4

Викторииа Бекхем раст вес5

Викторииа Бекхем раст вес6

Викторииа Бекхем раст вес7

Викторииа Бекхем раст вес8

Викторииа Бекхем раст вес9