Одри Хепбурнова тежина раста

Кад чујемо име Аудреи Хепбурн, нашаИмагинација и памћење носе нас лепу, крхку фигуру са дугим вратом, ногама, аспенском струком, регалним лежајем и прелепим лицем. Глумица светске класе, икона стила, дизајнерица Музеја Хуберта Зивансхија, амбасадора добре воље УНИЦЕФ-а и 60 година остала је танка и витка.

Разлози за хармонију Аудреи Хепбурн

Аудреи Хепбурн, рођена Аудреи Катхлеен Рустон,Рођен је 4. маја 1929. године. Њено дјетињство провео је у Бриселу, окупираног од немачких фашистичких трупа. А то је у овој лажи једна од тајни танког гласа глумице. Током ових година, породица је често морала да гладује, било је немогуће добити чак и есенцијалне прехрамбене производе које захтева младо растуће тело. Понекад дјевојчица није могла чак ни ходати од глади, тако да су њене ноге порасле.

Још један разлог за запањујућу слику је више радостан. Ствар је у томе што је од детињства Аудреи Хепбурн била ангажована у балету. У машини неколико сати дневно, чак и за време занимања, стекла је традиционалну балеринску суптилну фигуру са добро развијеним мишићима, дугим вратом, равним држањем. Касније, када је Аудреи почео глумити у филмовима, морала је напустити професионална занимања, али је задржала своје навике у исхрани, избачене из балетских правила, као и њену љубав према покретном начину живота. Дакле, глумица је признала да, иако се она не бави никаквим спортом у сваком тренутку, покушава да јој тело донесе терет, шетају са псом и врше вежбе у било које време без пуцања. Основа њене хране била је једноставна оброка и поврће, али понекад се могла третирати чоколадом или тестенином са салатом од поврћа. Шта Аудреи никад није јео, печено је печење. Изузетак је била само позната епизода из "Доручак у Тиффани", гдје Холли Голигхтли једе лепиницу док стоји испред прозора за накит.

Димензиони параметри, висина и тежина Аудреи Хепбурн

Захваљујући храниНавике и љубав према активном начину живота, параметри Аудреи Хепбурн практично се нису променили током живота. У различитим изворима, они се разликују за 1-2 цм. Дакле, Википедиа не извештава о подацима о расту и тежини Аудреи Хепбурн, али у другим изворима може се прочитати да је висина 175 цм, а тежина варира између 46-49 кг. Овакви показатељи раста и тежине Аудреи Хепбурн, заједно са дизајном танким струком од само 51 цм, створили су исти ефекат хрскавости и зрачности глумице.

види
  • Емили Ратјаковски се упоређује са Одри Хепбурн
  • Насљедници глумице Аудреи Хепбурн показали су ретке слике звезде
  • Анне Хатхаваи Биографија

Ако говоримо о другим параметрима, онда однос грудног коша-кичма обично је означен са 81-51-89, а величина груди је 1 или А, а величина стопала је означена у 39-39,5 величине руске ципеле.

Тежина раста хапера1

Тежина раста хепбурн2

висока хепбурн висина

Одри хепбурн висина тежине4

висока хепбурн висина 5

висока хепбурн висина

одри хепбурн висина тежине7

повећајте тежину 8

висока хепбурн висина 9