параметри вредности јеннифер лопеза

Америчка стил икона Џенифер Лопез од првогдана своје успешне каријере вокално етаблирао не само као талентованог глумица, добар певач и модерном модне, али и као атрактивну и сексуалне особе. Целебрити никада није имала мушку пажњу. А ствар је лепа фигура Џенифер Лопез, који је са држи у доброј форми.

Према самој глумици, она није мршава и неДебели. Јаи Ло тежи 59 килограма. Истовремено, раст америчке звезде достиже 165 центиметара. Уз просјечну висину и малу тежину, Џенифер Лопез је примила од женских женских параметара фигуре. Има уске рамене и широке кукове, које запремине 101 цм. Али Џениферов струк је увек елегантан и без прекомерне округлости, пошто Лопез држи ову област на слици у 68 центиметара. Овакве размере омогућавају Јенниферу лако и брзо одабрати гардеробу. Певач никад није имао проблема са одјећом или ципелама. Вероватно је, због тога, број хаљина познатог фасхиониста толико сјајан што јој је помогао да постигне статус иконе стила.

Фигура Џенифер Лопез

Говорећи о фигури Џенифер Лопез у целини, можетеДа је дефинишете сто посто у категорији крушке. Упркос чињеници да се дојке звезде не разликују у великим количинама, кукови су веома изразити. Међутим, Лопез не види недостатак овога. Напротив, судећи по њеној гардероби, која наглашава зону зглобова, певач је сматрао да је тај дару природе њеном достојанству. У овом случају, Џенифер подржава равно стомак и витке ноге. Чак и након рођења два очаравајућа близанца царским резом, параметри фигуре Јеннифер Лопеза могу бити завидни. И колико је брзо певач повратио своју бившу атракцију после трудноће, чини се дивим многима.

види
  • Дзхеннифер Лопес и Алекс Родригес: нови детаљи из живота звезда у новом интервјуу
  • Дзхеннифер Лопез хода на Хамптонсу са Алексом Родригесом и децу
  • Француски одмор Дзхеннифер Лопез и Алекса Родригеса

И, можда, Џениферова велика жеља и жеља да буде лепа и млада чини је и 43 године привлачна и секси.

Параметри фигуре јеннифер лопез1

Параметри фигуре јеннифер лопез2

Параметри фигуре јеннифер лопез3

Параметри слике јеннифер лопез4

параметри фигуре јеннифер лопез5

Параметри слике јеннифер лопез6

фигуративни параметри јеннифер лопез7

параметри фигуре јеннифер лопез8

Параметри слике јеннифер лопез9